Feil i foreningens regnskapssystem

Til medlemmene i SBF

Siste fra vår kasserer : Feilen er nå rettet – og alle skal ha mottatt like mange kreditnotaer som fakturaer. Alt som ble mottatt i løpet av helgen kan makuleres – det er kun den kontingentfakturaen som ble utsendt i Februar som gjelder! 

******

Vi har en alvorlig systemfeil i vårt regnskapssystem som har medført at systemet i løpet av dagen har automatisk produsert en rekke doble og triple kontingentfakturaer. Vi har forsøkt å sende ut kreditnotaer til medlemmene – med den konsekvens at systemet  på egen hånd umiddelbart produserer og sender ut en ny faktura til medlemmene pr mail.

Vi beklager – og må avvente videre feilretting til vi får hjelp av systemleverandør mandag / tirsdag. Vennligst se bort fra alle fakturaer og kreditnotaer dere har mottatt i løpet av dagen.

Vi er som dere forstår klar over feilen – vennligst ikke send flere varslingsmailer til vår kasserer 🙂

God helg til alle!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *