Storopprydning i bingen – orden i havnen i sommer

Vi viser til innlegg på infosiden fra 17/11 — hvor det ble varslet storopprydning av ubrukt opplagsutstyr i «bingen». Dette skjer nå ! Har du noe stående i bingen som du ønsker å ta vare på må du derfor enten ta turen nedom for å plukke unna dette – eller kontakte havnesjef så raskt som mulig.

Vi benytter også anledningen til å komme med den årvisse påminnelsen om at alle båter må være ute av vinteropplag i havnen til St.Hans, og at vi ikke kan ha en masse tomme hengere stående i «sommeropplag» i havnen. Ta kontakt med havnesjef om du har spesielle behov rundt båt eller hengere i forhold til dette.

Ellers ønsker styret alle medlemmer en god vår og sesongstart – og håper at ingen plasser i havnen blir stående tomme i år!

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *