Opplagsutstyr i havnen

Havnesjef melder at på tross av at alle båter som skal på land nå er på land er det fortsatt mye opplagsutstyr igjen i «bingen». Vi har et ønske om at havneområdet skal framstå pent og ryddig både for naboer, medlemmer og folk som ferdes i området. I tillegg er dette også et punkt som det ble satt søkelys på i forbindelse med den siste reguleringsplanen.

Har du utstyr stående i bingen som du ønsker å ta vare på? Kontakt i tilfelle havnesjef!

Han og resten av gjengen som holder havnen i stand og ryddig har (igjen) nedlagt et stort arbeid de siste månedene, og de gyver snart løs på bingen for å rydde der. Rester av opplagsmateriell som «ingen» eier vil da bli kastet.

Dette innlegget ble publisert i Nyheter. Bokmerk permalenken.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *